GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sanctiuni

SANCTIUNI

Cupa Multinationalelor

Program meciuri
Clasamente

Cupa De Iarna

Program meciuri

Cupa De Vara

Program meciuri

Clasament Golgeteri

Teqball Timisoara

Sarbatori Fericite!


25.12.2020 06.49

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, dorim tuturor colaboratorilor, echipelor, jucatorilor si clientilor, multa sanate si clipe frumoase alaturi de cei dragi! 

Sa ne revedem curand !

Alborz - Campionatul de Minifotbal Timisoara - Sarbatori Fericite


Modificare program functionare


09.11.2020 10.05

                  Avand in vedere Hotararea nr.71/08.11.2020 a CJSU Timis cu privire la restrictiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus va comunicam ca incepand cu data de 09.11.2020 terenurile de sport se vor inchide la ora 21.00 .

                 Va multumim pentru intelegere .


Hotarare Comisia de Organizare


20.10.2020 10.44

        In conformitate cu Decizia nr.171/03.09.2020 a Federatiei de Minifotbal din Romania, avand in vedere protocolul medical care sta la baza reluarii competitiilor oficiale, care prevede obligativitatea efectuarii  testelor de coronavirus de fiecare participant, din 14 in 14 zile, o regula care a creat (si creeaza !) mari dificultati chiar si in cazul sporturilor profesioniste de baza din Romania si care, la amatori, este imposibil de implementat/respectat in acest moment, Comisia de organizare a Campionatului judetean de minifotbal Alborz a hotarat urmatoarele :

1.Transmiterea ierarhiei (primele 4 locuri)  din primul eșalon competițional catre federatie .

2.Inghetarea sezonului competitional 2019-2020 la data de 14.03.2020

3.Echipele pot continua pregatirea fizica a jucatorilor prin programarea la terenul de minifotbal cu respectarea masurilor sanitare si de sanatate publica conform planului de masuri comunicat in data de 15.06.2020.

4.Acordarea unui termen pentru operarea eventualeor modificari ale loturilor de jucatori in funcție de data de reluare pe care o vor comunica autoritățile.

5.Sistemul de finalizare va fi decis si adoptat de Comisia de Organizare a campionatului local, înainte de reluarea competiției, după ridicarea restricțiilor din perioada pandemiei.Rezervarea dreptului pentru organizarea sau incheierea sezonului competitional in functie de momentul obtinerii avizelor necesare de la organele abilitate (FMR , MTS , MS ) pentru desfasurarea competitiilor sportive .

 


Federaţia de Minifotbal din România-DECIZIE


07.09.2020 14.38

Numarul deciziei: 171/03.09.2020

Avand in vedere situatia actuala,cauzata de pandemia COVID-19, precum si a incertitudinii in ceea ce priveste data reluarii competitiilor locale (suspendate de catre autoritatile guvernamentale in12 martie), CEx aproba urmatoarele:

a)Toate competitiile locale din sezonul 2019-2020, trebuie finalizate pana indata de 19 octombrie 2020. Organizatorii locali au obligatia de a comunica catre FMR clasamentul final al sezonului pentru toate ligile organizate, pana la data mentionata.

b)Fiecare organizator va decide sistemul / forma de finalizare a campionatului local,avand la baza situatia existenta la nivelul competitiilor pe care le coordoneaza,dar mai ales in functie de data de reluare pe care o vor comunica autoritatile.Sistemul de finalizare poate fi cel decis la inceputul campionatului sau unul adoptat de Comisia de Organizare a campionatului, inainte de reluarea competitie, dupa ridicarea restrictiilor din perioada pandemiei.

c)In situatia in care competitiile nu pot fi reluate sau finalizate in conditiile mentionate la punctele (a)si (b), atunci se va lua decizia de inghetare a campionatului. Clasamentul final, campioana sezonului, echipele retrogradate in ligile inferioare, echipele promovate in ligile superioare vor fi stabilite conform clasamentului afisat de organizatoriilocali pe site-ul FMR la data intreruperii competitiilor, adica 12.03.2020. Acest criteriu prevede inclusiv situatia in care nu toate echipele au acelasi numar de jocuri In alcatuirea clasamentului se vor lua in considerare toate jocurile oficiale disputate pana in datade 12.03.2020.

d)Incazul inghetarii campionatului, pentru stabilirea clasamentului final, in caz de egalitate intre echipe care au acelasi numar de puncte se va tine cont de urmatoarele criterii de departajare

e)In cazul echipelor care se afla la egalitatede puncte si se decide titlul sau retrogradarea, organizatorul va putea sa decida desfasurarea unui joc / turneu de baraj. Cu acordul Federatiei, acesta se poate organiza si dupa data de 19 octombrie 2020.

f)CEx suspenda pana la noi reglementari decizia nr. 110 din 21.08.2017(decizie care se refera la numarul minim de jocuri dintr-un sezon competitional)

Nota* In cazul in care autoritatile abilitate vor da aviz favorabil reluarii organizarii competitiilor de minifotbal, CEx va comunica decizii cu privire la planul de măsuri care se vor implementa de organizatorii locali in vederea prevenirii îmbolnăvirilor și a infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 în rândul participanților la jocurile oficiale din competitia locala.In acelasi timp Cex va emite noi decizii ce vor reglementa transferul, legitimarile de jucatori, precum si termenul de inregistrare a datelor pe pagina electronica a Federatie


TEQBALL TIMISOARA


17.08.2020 14.31

         Știm cât de greu este fără minifotbal așa că până ne revedem pe teren, vă propunem cel mai în vogă sport cu mingea de fotbal numit Teqball! ⚽️🏃‍     Așadar, vom organiza primul turneu de Teqball din Timisoara sub egida Teqball Romania.

Credem ca cei mai multi dintre voi au auzit de acest sport care se disputa in jurul unei mese speciale si unde avem doua echipe formate din doi jucatori fiecare, astfel incat suntem in deplina siguranta si legalitate conform restricțiilor impuse de pandemie.

Regulamentul de disputare il veti putea descarca de pe site.Va recomandam sa il cititi cu atentie si sa vizionati cat mai multe partide de Teqball diponibile YouTube.

Pentru antrenament sau distractie pretul/ ora 40 lei cu rezervari la tel.0745 625 622

Descarca regulamentul de aici!

Teqball Timisoara


COMUNICAT FMR - EMF EUROCUP SI MASTERS CUP


28.07.2020 11.32

Având în vedere că Federația Europeană (EMF) a anunțat în data de 20 iulie 2020 desfășurarea și organizarea competițiilor EMF EUROCUP si EMF Masters Cup în perioada 02-06 septembrie 2020, Riccione-Rimini Italia, FMR transmite următoarele informații:

Datorită situației create de pandemia COVID-19 atât la nivel național cât și la nivel european, precum și a faptului că toate competițiile de minifotbal din țară au fost suspendate încă din luna martie, precum și în baza solicitărilor trimise de FMR, forului european (EMF), acesta a hotărât, ca înscrierile pentru cele două competiții din acest an să nu urmeze procedurile standard din anii trecuți. Astfel înscrierile se vor opera în “Open Tournament” fără a impune criteriul clasamentului național sau alte criterii sportive înregistrate pe anul 2020.

Pentru acest an, Federatia de Minifotbal din România va beneficia de 6 locuri (licențe) pentru EMF EUROCUP si de patru licente (locuri) la EMF Masters Cup. În acest an Federația Europeană nu organizează EMF Champions League.

În baza contractului de parteneriat încheiat între FMR și EMF, vă înștiințăm că dreptul de achiziționare a Licentei (participare) pentru cele două competiții sunt acordate de Federația de Minifotbal din România conform prezentului comunicat.

EMF EUROCUP și Masters Cup 2020

Licențele se acordă doar pentru anul competițional in curs. Perioada de organizare 02-06 septembrie pentru EUROCUP și 04-06 septembrie Masters Cup.

Structura de organizare a celor două competiții vor fi anunțate după data de 15 august.

Termenul pentru achiziționarea licenței: 15 august 2020.

  1. Condiții acordare licență:

Adresa va conține o solicitare de înscriere în acest sens, numele campionatului de unde provine echipa, numele echipei participante, număr telefon delegat echipă, contact email delegat. Adresa va fi transmis în mod Obligatoriu de către organizatorul local.

 Termene de plată:

În situația în care competiția va fi anulată înainte de data anunțată datorita pandemiei COVID-19 sau dacă echipa participantă întâmpină restricții de călătorie impus de către autoritățile abilitate din țară, Comisia de organizare va returna contravaloarea sumelor achitate de către echipa participantă.

In urma centralizări datelor de înscriere, FMR va atribui licențele, după următoarele criterii:

  1. performanțele sportive obținute la edițiile precedente (Champions League, EUROCUP si Masters Cup) și istoricul participărilor;
  2. data de transmitere a solicitării de participare și a documentelor de participare;
  3. dovada bugetului stabilit in prezentare si care se incadeaza in cerintele stabilite de EMF
  4. colaborarea cu Federația la diverse acțiuni (turnee, echipa națională, jucători la echipa națională, etc.);
  5. comportamentul echipelor, raportat la spiritul valorilor si a principiilor de Fair- Play.

Echipele și participanți vor acționa cu respectarea tuturor măsurilor de prevenție impuse de autoritățile competente și a legislației în vigoare și isi vor asuma toate responsabilitațile ce decurg din deplasarea și participarea la competiție.

 


Anunt privind Campionatul de minifotbal


19.06.2020 21.49

                   Avand in vedere faptul ca mai multi dintre dumneavoastra ne contacteaza frecvent cu privire la situatia continuarii returului de campionat , va comunicam urmatoarele :

- orice competitie de minifotbal care se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Minifotbal se va relua in baza unei proceduri stabilite de FRM la nivel national si doar cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului in conditii de siguranta si distantare fizica in contextul COVID-19:

- in cazul in care se primesc avizul si procedurile , veti fi anuntati deindata

- se va relua jucarea etapelor sau se va lua alta hotarare privind finalizarea sezonului in functie de data la care vom primi avizul si procedurile mentionate si dupa analizarea situatiei tuturor echipelor participante

-  Organizarea Cupei de vara si Cupei Firmelor Multinationale vor fi luate in discutie in aceleasi conditii mentionate

Va multumim pentru intelegere si speram sa ne revedem curand !

 

 


Planul de masuri specifice


15.06.2020 10.43

Planul de masuri specifice sportului cu caracter general si particular legat de activitatea sportiva pe care o desfasoara baza sportiva ALBORZ

 

Avand in vedere specificul activitatii clubului nostru si a societii noastre, respectiv inchirierea bazei sportive in vederea desfasurarii de activitati sportive, am stabilit urmatoarele masuri specifice pentru desfasurarea in conditii de siguranta si distantare fizica in contextul COVID-19:

MASURI GENERALE :

Mentionam ca baza sportiva este dotata recipiente de dezinfectant amplasate in zona de acces pe terenul de minifotbal, covorase cu dezinfectant, termometru digital cu masurare de la distanta.

Programarile pentru inchirierea terenului din incinta bazei sportive se va face conform unui program bine stabilit, pentru a evita intalnirea si limitand accesul simultan a mai multor de 12 persoane / teren sintetic in incinta bazei sportive in acelasi timp.

 

MASURI SPECIFICE , ZONA DE ANTRENAMENT, ACCES SI VESTIARE:

 

Director,

LAJOS TIBERIU

 


Informare oficiala


28.05.2020 20.11

INFORMARE OFICIALĂ | 28 MAI 2020

           Joi, 28.05.2020, de la ora 12:00, a avut loc, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, o întâlnire de lucru la care au participat: - membrii reprezentativi de conducere ai minifotbalului la nivel național, în frunte cu președintele, domnul Ioan Onicaș; - ministrul Tineretului și Sportului, domnul Ionuț Stroe; - președintele Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu; - secretarul general adjunct al Federației Române de Fotbal, domnul Gabriel Bodescu; - secretarul general al Partidului Național Liberal, domnul deputat, Robert Sighiartău.

           Întâlnirea a fost una constructivă, fiind în discuție posibilitățile de reluare a competițiilor sportive de pe teritoriul României în viitorul apropiat. De altfel, cu ocazia întâlnirii de lucru, au fost puse în discuție măsurile concrete de prevenție, propuse de forul de conducere al minifotbalului românesc și trimise, anterior întâlnirii, către MTS, în privința reluării competițiilor locale din țară. Forul de conducere al minifotbalului la nivel național a făcut și face toate eforturile necesare în vederea posibilității reluării competițiilor locale de minifotbal, întrerupte la jumătatea lunii martie, ca urmare a pandemiei de SARS-CoV-2.

          Sperăm ca, în cel mai scurt timp posibil, cu respectarea unor norme de siguranță bine stabilite, competițiile locale de minifotbal să fie reluate. Pe această cale, încurajăm echipele de minifotbal din țară să-și reia antrenamentele, în condițiile respectării prevederilor de siguranță în vigoare, conform protocolului încheiat între Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului. În cadrul întâlnirii de lucru de la sediul MTS, s-a discutat și despre istoricul și evoluția competițiilor de minifotbal din România, din anul 2007 încoace, precum și despre performanțele obținute în acest sport, atât la nivelul echipei naționale (de 6 ori campioană europeană, de 2 ori medaliată cu bronz la Campionatul Mondial), cât și la nivelul echipelor de club, care sunt printre cele mai bune din Europa, an de an.


Anunt privind activitatea bazei sportive


27.05.2020 22.22

              Avand in vedere instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei si a faptului ca autoritatile nu au comunicat o data certa pentru posibilitatea reluarii activitatii si a competitiilor de amatori , Baza Sportiva Alborz ramane inchisa pana la data de 15 iunie 2020 sau pana la alte comunicari ale organelor competente .

              Dupa ce se stie cu certitudine data de la care se poate relua activitatea , vom reveni cu informatii privind sezonul 2019-2020 al Campionatului Judetean de minifotbal.

              In speranta ca in curand ne vom revedea , va multumim anticipat pentru rabdare si intelegere !


Anunt privind activitatea


04.05.2020 15.27
În condițiile actualelor comunicate oficiale baza sportivă Alborz va rămâne închisă până la data de 01 iunie sau până la alte comunicări ale organelor competente. În funcție de deciziile Federatiei de Minifotbal vom reveni cu informații privind finalizarea sezonului 2019-2020 a Campionatului Județean de Minifotbal si Competițiile la nivel național.

Paste Fericit!


18.04.2020 18.29
Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul! Fie ca Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Va dorim Sărbători Pascale Fericite!! 🐇🙏🐣

COMUNICAT


23.03.2020 11.42

Orice activitati in cadrul bazei sportive sunt supendate!
Având în vedere DECRETAREA STARII DE URGENTA sunt suspendate toate activitatile in perioada 16.03.2020- 16.04.2020 sau până la noi reglementări.


Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni cu noi detalii!


COMUNICAT


14.03.2020 13.09


Orice activitati in cadrul bazei sportive sunt supendate!
Având în vedere situația epidemiologică pe care o reprezintă virusul COVID-19 la nivelul județului, respectiv luând în considerare deciziile și recomandările Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Timisoara, Primăria Municipiului Timisoara și a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, SC Alborz SRL si Clubul Sportiv Alborz SRL a luat decizia de a suspenda toate activitatile programate in 14-22 martie 2020, până la noi reglementări.


Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni cu noi detalii!


SUSPENDARE CAMPIONAT !


11.03.2020 19.16

       Avand in vedere recomandarea autoritatilor cu privire la prevenirea si monitorizarea riscurilor de raspandire a COVID - 19 {Coronavirus} , conducerea Clubului Sportiv Alborz Mini Fotbal suspenda jucarea meciurilor din campionatul judetean de minifotbal in perioada 11-31 martie 2020 .

       Site- ul va fi actualizat cu data reinceperii campionatului .

       In incinta bazei sportive in conformitate cu Hotararea Consiliului de Administratie a Universitatii Politehnice din Timisoara accesul la vestiare si dusuri este restrictionat . Momentan antrenamentele echipelor care au rezervare in timpul saptamanii se pot desfasura , dar fara acces la vestiare si dus .

      Programul de modificare a loturilor de jucatori ramane valabil .


IMPORTANT


10.03.2020 17.17

PENTRU PREVENIREA RASPANDIRII COVID-19

 

In cazul extenderii virusului vor fi luate si alte masuri pana la suspendarea meciurilor .


MODIFICARE PROGRAM 14 MARTIE


10.03.2020 08.10

     Datorita faptului ca Poli joaca pe Stiinta sambata 14.03.2020 ora 15:00, programul meciurilor pentru Liga a IV-a a suferit modificari , meciurile fiind intrerupte in intervalul orar 13.00-17.00. Va rugam sa consultati programul etapei .

    SAMBATA Liga III A        
1 ARSENAL TIMISOARA BOCA JUNIORS - 14.03.2020    
2 SAN MARZANO ARMY TEAM - 14.03.2020 9 2
3 PLOPI INTERNATIONAL TM - 14.03.2020 9 1
4 RED STARS GLORIA SINANDREI - 14.03.2020 10 2
5 ACS UNITED TIMISOARA GRUPPO SELECT - 14.03.2020 10 1
6 HALOSII HATTRICK MANIACS - 14.03.2020 11 2
7 DEDY-MID SPORT CLUB TM - 14.03.2020    
8 F.C. BIZONII STRANIERII - 14.03.2020 11 1
             
    Liga IV A        
1 AQUA DOLOMIA ZF TRW - 14.03.2020 12 1
2 PUI DE BEGA ATHLETIC TIMISOARA - 14.03.2020 12 2
3 SMARTWOOD ROMANIA FULGER DEVA - 15.03.2020 19 2
4 YELLOW SUBMARINE HELLA CC - 15.03.2020 20 1
5 ATLETICO TEXTILA CODASII - 15.03.2020 20 2
6 FC SPORTING EWALS CARGO CARE - 15.03.2020 21 1
7 INGINERII FC LEII GREI - 15.03.2020 21 2
    Liga IV B        
1 CSM TIM ARMATA ULTRA - 14.03.2020 17 1
2 ATLETICO MODERN POKEMONII - 14.03.2020 17 2
3 MED TEAM BANAT SPORT - 14.03.2020 18 1
4 FORTUNA FREIDORF TMT - 14.03.2020 18 2
5 VENUS NOKIA - 14.03.2020 19 1
6 NO NAME TEAM INDEPENDIENTE - 14.03.2020 19 2
7 BOSCH A.C. SINANDREI - 14.03.2020 20 1
    Liga IV C        
1 NEUTRINOS TIMISOARA ANONIMII - 14.03.2020 20 2
2 SNOW KIDS LAHOVARI - 14.03.2020 21 2
3 SEVEN CLUB ATHLETIC - 14.03.2020 21 1
4 BLAZE AEK TIMISOARA - 14.03.2020 22 2
5 SCORPIONII BARUM AUTOMOTIVE - 14.03.2020 22 1
6 FC BEST TEAM ON TIME CONSTRUCT - 14.03.2020 23 2
7 CFR TOP ALUMINO   14.03.2020 23 1

MINIMERCATO martie 2020


28.02.2020 19.26

 In perioada 09 - 12 martie 2020 echipele vor putea efectua maxim 4 modificari pe lotul jucatorilor conform programului :

Liga IV - 09.03.2020 intre orele 14.00-20.00

Liga III - 10.03.2020 intre orele 14.00-20.00

Liga II - 11.03.2020 intre orele 14.00-20.00

Liga I - 12.03.2020 intre orele 14.00-20.00

Mentionam ca pentru echipele care inregistreaza datorii nu vom efectua modificari pe lotul jucatorilor .


COMPETITII NATIONALE/ INTERNATIONALE 2020


27.02.2020 11.05

CALENDAR COMPETITII NATIONALE 2020

02 iunie Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor Campionat Regional si Campionat National

5 - 7 Iunie Campionate Regionale Regiunea Sud Vest Targu Jiu, Gorj

12 - 14 Iunie Campionatul National Old Boys Botosani , Botosani
Sau
19 - 21 iunie

3 - 5 iulie Cupa Romaniei Sibiu

09 - 11 Iulie Turneul Final al Campionatului National, Rm. Valcea

Septembrie - Octombrie Campionatul National Firme si Institutii

Octombrie - Supercupa Romaniei in cadrul Cupa Magic Iasi

CALENDAR COMPETITII INTERNATIONALE 2020

13 - 17 Mai EURO Business Cup - de la Timisoara participa echipa Valeo
                    Antalya, Firme si Institutii

August - EMF Nations Games
               3 4 tari , Echipa nationala

26 - 30 August EMF Champions League
                          Riccione Rimini, Italia
                          EMF Minifootball Masters 40
                          Riccione Rimini, Italia
02 - 06 September EMF EUROCUP
                          Riccione
                          Rimini, Italia
07 - 14 November EMF EURO 2020 CAMPIONATUL EUROPEAN

                          KOSICE, SLOVACIA


ANUNT


01.02.2020 21.00

        Cu profunda tristete anuntam ca TUDOSIE CRISTIAN DANIEL , jucator al echipei ZONE CAFE , a incetat fulgerator din viata la varsta de 30 de ani . Cristian a jucat minifotbal din 2012 la echipa Alialecri ,iar din august 2017 si pana in ultima clipa fiind alaturi de echipa Zone Cafe (fosta AZ Boys) pe care a onorat-o la fiecare meci .

         Suntem alaturi de familia indurerata.

         Duminica 2 februarie vom tine momente de reculegere la inceputul meciurilor .

         Luni 3 februarie 2020 la ora 13.00 Cristi va putea fi condus pe ultimul drum la cimitirul din Str.Stuparilor.

         Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.

 


Click aici pentru

Arhiva stiri