Cupa Multinationalelor

Program meciuri
Clasamente

Cupa De Iarna

Program meciuri

Cupa De Vara

Program meciuri

Clasament Golgeteri


                Societatea comerciala ALBORZ SRL are sediul in Timisoara, str. Louis Turcanu, nr. 4 si este inregistrata la ORC Timis sub nr. J35/2950/1991, avand CUI 1813508.

                Societatea s-a infiintat in anul 1991 si a avut ca si obiect de activitate comertul cu produse nealimentare. Societatea a intrerupt activitatea in anul 1996 si a reluat-o in anul 2004 cand s-a si schimbat obiectul de activitate.

                Incepand cu august 2005 societatea desfasoara activitate de comert prin amenajarea unei terase in vecinatatea terenurilor de joc si activitate de publicitate prin afisarea banerelor  .Totodata este organizatoare de competitii sportive , fiind detinatoarea marcii inregistrate Campionatul Alborz – mini fotbal. Campionatul judetean de minifotbal  2015 - 2016 este la editia a XI-a de desfasurare , cu participarea a 118 echipe amatoare de mini fotbal si peste 5000 de jucatori legitimati la Clubul Sportiv Alborz Mini Fotbal. Pentru o imagine ampla poate fi vizitat siteul societatii la adresa www.alborzminifotbal.ro .

               Din 2006 societatea este organizatoarea Campionatului Multinationalelor la fotbal cu participarea a peste 30 de societati multinationale .

Activitatea firmei fiind de inchirierea terenului ne adresam tuturor firmelor care doresc sa inchirieze terenul pentru angajati, cat si persoanelor fizice care doresc sa faca miscare.

 

              Prin pachetul de servicii oferite (teren de fotbal cu gazon sintetic, instalatie de nocturna, vestiar cu dus), precum si prin profesionalismul persoanelor care lucreaza in cadrul firmei, putem spune ca SC Alborz  SRL se poate impune in fata concurentei.